Τρόποι Πληρωμής

1. Μετρητά στο κατάστημα

παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Κάντε την παραγγελία σας από το www.kalemisbros.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα από το κατάστημα μας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής

2. Αντικαταβολή

πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα

3. Τραπεζική κατάθεση

πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε είτε από άλλη τράπεζα

χρησιμοποιώντας το IBAN του λογαριασμού μας.

Να δίνεται ΠΑΝΤΑ το όνομα και επώνυμο σας καθώς και αιτιολογία πληρωμής

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5134-0344-52762

GR4301721340005134034452762

EUROBANK

0026.0449.13.0200402581

GR6102604490000130200402581

Με το Online σύστημα μας βλέπουμε την κατάθεση σας και έπειτα εμείς αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

4. Paypal

πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα ή με ψηφιακό λογαριασμό paypal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα www.paypal.com και με ένα απλό email να στείλετε χρήματα η και να λάβετε. Η πλατφόρμα αυτή είναι ο ιδανικός τρόπος πληρωμής διότι αν για κάποιο λόγο δεν παραλάβετε την παραγγελία σας ή παραλάβετε κάτι άλλο από αυτό που είχατε δει , τότε μπορείτε να απαιτήσετε τα χρήματα σας πίσω (αν η δικαιολογία έχει βάσιμα στοιχεία) από την paypal και να τα πάρετε αμέσως.

Η paypal κρατάει προμήθεια από 1 ευρώ έως 3% της αξίας του ποσού ανάλογα με το ποσό που στείλατε. Τα χρήματα αυτά δεν τα κρατάει το κατάστημα αλλά η τράπεζα για τις διαδικτυακές συναλλαγές και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

5. Πιστωτική κάρτα

πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalemisbros.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners όλων των τραπεζών (π.χ. Εθνική, Πειραιώς, Eurobank κ.τ.λ.). Η Viva Payments εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Συμμόρφωση με PCI-DSS

Η Viva Payments, η εταιρεία που έχει αναπτύξει τη λύση Viva Wallet, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.

Ασφαλής Μεταφορά Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση

Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva Payments ελέγχεται από τελευταίας τεχνολογίας firewalls και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems).Το σύνολο των υποδομών της φιλοξενείται σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center της εταιρείας Rackspace (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.

What clients say