Βράβευση 5 αστεριών Τεχνολογία

25.01.2023

Σήμερα πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας χαρά, την διάκριση και την βράβευσή μας από τον θεσμό Shopping Awards με την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστεριών στην κατηγορία Τεχνολογία.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι κάθε επιχείρηση που έχει όραμα για το μέλλον, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της σαν τον σημαντικότερο πόρο της και τον κινητήριο μοχλό της, χωρίς τον οποίο δε θα μπορέσει, σε καμία περίπτωση, να εξελιχθεί και να πετύχει. 
Λέγοντας ανθρώπους της, δεν περιοριζόμαστε μόνο στους συνεργάτες μας, αλλά και σε εσάς τους αγαπημένους πελάτες μας, που μας στηρίζετε με τη συνεργασία σας και την κριτική σας από τα πρώτα στάδια της εταιρείας μας.
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον, η ανάγκη εύρεσης ικανού αλλά πάνω απ’ όλα αφοσιωμένου ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί πρόκληση για τις όλων των τύπων των επιχειρήσεων, πόσο μάλλον σε μια εταιρεία όπως η δική μας η οποία δραστηριοποιείται σε τεχνολογικά προϊόντα που παρουσιάζουν γεωμετρική ανάπτυξη και εξέλιξη.
Το πιστεύω μας ήταν και παραμένει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις της αγοράς. Έτσι μπορούμε να δίνουμε σε εσάς, τους πελάτες μας αυτό που επιθυμείτε. Διατηρούμε με τον τρόπο αυτό, σταθερό προβάδισμα απέναντι στον ανταγωνισμό. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και πάντα προσπαθούμε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας.
Εσείς λοιπόν, μας κρίνατε και μας επιβραβεύσατε. Αναγνώριση και επιβράβευση: αυτά είναι πράγματι δύο καίρια ζητήματα στην κορυφή της πυραμίδας των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ εταιρείας και πελατών και αρκετά αλληλένδετα μεταξύ τους.
Μοιραζόμαστε μαζί σας την διάκριση αυτή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε σταθερά την προσπάθειά μας.